Vastgoed Beheer

U kunt het beheer van uw vastgoed aan ons overlaten. Met ons compleet vastgoedbeheer pakket regelen we alles, van administratie en financiën tot en met het technisch beheer. Het is ook mogelijk om de verhuur van objecten aan ons uit te besteden.

Zorgeloos uitbesteden: Homebay heeft alles in huis voor compleet vastgoedbeheer

Alle beheer werkzaamheden voor u uitgevoerd

Wie kiest voor vastgoedbeheer door Homebay weet zeker dat alle werkzaamheden goed geregeld zijn. Zo verzorgen wij onder andere de administratie, inning van de huren en het debiteurenbeheer en houden dit duidelijk bij in een online portal. Als eigenaar heeft u dus altijd actueel zicht op de stand van zaken en de gemaakte afspraken met de huurder.

Waardebehoud van uw vastgoed

Naast de administratieve en financiële activiteiten nemen wij ook de technische werkzaamheden op ons. Het reguliere onderhoud en het meerjarenonderhoud van uw vastgoed regelen we soepel en zorgen dat calamiteiten zo snel mogelijk adequaat worden opgelost. Zo blijven uw huurders tevreden en behoudt uw vastgoed zijn waarde.

Meer weten over vastgoedbeheer?

Gemak, rendement en waardebehoud, dat is wat wij onze klanten bieden. Met ervaren medewerkers en een betrouwbaar netwerk aan professionals beheren wij uw vastgoed voor een percentage van de huuropbrengst. Wilt u daar meer over weten? Of eens kennismaken? Neem dan contact met ons op.

bg image bg image

Wij beheren uw vastgoed zonder zorgen

Administratief beheer

Het administratief beheer omvat alle taken die te maken hebben met het beheer van de huurovereenkomsten en de financiële afhandeling. Wij zorgen voor een correcte en tijdige facturering aan huurders, de incasso van huurpenningen en houden toezicht op tijdige betaling van de huurders. Tevens verzorgen wij de jaarlijkse huurverhoging en indexatie.

Financieel beheer

Wij zorgen voor een duidelijk inzicht in de exploitatie van uw vastgoed, door middel van periodieke rapportages (huurafrekening) en het bijhouden van de complete boekhouding inclusief Winst- & Verliesrekening. Ook zorgen wij voor een tijdige en correcte verwerking van alle financiële transacties en geven advies over de financiële aspecten van het vastgoed, bijvoorbeeld over de (her)financiering van uw vastgoed of het financieren van een nieuw vastgoed project.

Technisch beheer

Het technisch beheer omvat alle werkzaamheden die te maken hebben met het onderhoud en de reparatie van het vastgoed. Wij zorgen voor een efficiënt en vakkundig onderhoud van het vastgoed, zodat de waarde en de kwaliteit van het vastgoed behouden blijft. Hierbij kunt u denken aan onderhoud van de installaties, de reparatie van defecte voorzieningen en het uitvoeren van periodiek onderhoud.

Commercieel beheer

Ons belangrijkste doel bij het commercieel beheer is ervoor te zorgen dat uw woning optimaal verhuurd wordt. Wij nemen alle taken die te maken hebben met de verhuur van uw vastgoed uiterst serieus. Vanaf de juiste marketing en promotie tot aan het organiseren van bezichtigingen en het afsluiten van huurovereenkomsten, wij zorgen ervoor dat elke stap op een professionele manier wordt uitgevoerd.

Onze klanten aan het woord

Zeer gerenommeerd bedrijf, correcte afhandeling. Adequaat reageren op storingen. Klant vriendelijke goede service en after service.

H.B.J. Venema

Lisse

bg image bg image

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom vastgoed beheer, of wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan ontdekken we samen wat we voor u kunnen betekenen.