Puntentelling en energielabel

Bij verkoop of verhuur van vastgoed is een energielabel verplicht. Homebay regelt dit volledig voor u. Ook voeren we een puntentelling uit. Hiermee stellen we vast of uw woning in de vrije sector kan worden verhuurd. Is de puntentelling te laag? Wij adviseren graag over verbeteringen om een zo hoog mogelijke waardering te krijgen. Zo haalt u het maximale uit uw woning.

Focus op optimalisatie

Homebay voorziet niet alleen in het uitvoeren van een puntentelling of opstellen van een energielabel, bij Homebay ligt de focus op het optimaliseren door middel van het juiste advies.

Eigen EPA-W adviseurs

Homebay beschikt over haar eigen opgeleide EPA-W adviseurs die u graag van dienst zijn. Hierdoor kan deze dienst ook als eenmalige opdracht door makelaars en woningbouwverenigingen afgenomen worden.

Efficiëntie

Door de efficiënte manier van werken van Homebay, kunnen wij na aanvraag al op korte termijn schakelen en kunnen wij concurrerende prijzen bieden.

bg image bg image

Wat kunnen we doen?

Puntentelling

Homebay helpt u graag bij het vaststellen van de kwaliteit van uw huurwoning. Met met behulp van het puntenstelsel bepalen we of het pand in de vrije sector verhuurd kan worden en wat de maximale huurprijs bedraagt. Onze experts geven u bovendien graag advies om de kwaliteit van de woning te verbeteren en daarmee het aantal punten te verhogen.

Energielabel

Wanneer u uw woning verkoopt, verhuurt of oplevert, is een energielabel verplicht. Het energielabel geeft niet alleen inzicht in de energiezuinigheid van de woning en daarmee een indicatie van de energierekening voor kopers of huurders, maar een duurzaam groen label kan ook de koop- of huurprijs verhogen. Daarnaast geeft het energielabel met voorbeelden inzicht in de mogelijkheden om uw pand te verduurzamen.

Combi-pakket

Met het combi-pakket krijgt u zowel een puntentelling als een energielabel, waarmee u direct een volledig inzicht krijgt in de kwaliteit van uw woning en de mogelijkheden om de kwaliteit en energiezuinigheid te verbeteren.

Onze klanten aan het woord

Zeer gerenommeerd bedrijf, correcte afhandeling. Adequaat reageren op storingen. Klant vriendelijke goede service en after service.

H.B.J. Venema

Lisse

bg image bg image

Neem contact met ons op!

We ontdekken samen wat we voor u kunnen betekenen.