Vastgoed Onderhoud

Bij het ontwerp en de styling van uw pand kan Homebay u volledig ontzorgen. Onze in-house experts geven stylingadvies en richten ruimtes - opnieuw - in. Daarnaast ondersteunen we u met projectontwikkeling en bouwbegeleiding.

Projectontwikkeling

Homebay biedt bouwkundig advies voor zowel nieuwbouw als verbouwingen van woningen en bedrijfspanden.

Bouwbegeleiding

Homebay verzorgt het bouwmanagement bij het bouwen of verbouwen van een woning of kantoorpand.

Styling

Homebay biedt professioneel styling advies bij het (her)inrichten van uw vastgoed. Om een optimale woon- of werksfeer te creëren.

bg image bg image

Onderdelen

Projectontwikkeling

Homebay is uw partner bij het ontwikkelen van uw vastgoedproject. Van schetsontwerpen tot en met de complete bouwtekeningen en het regelen van de bijbehorende aanvragen van (gemeentelijke) vergunningen.

Bouwbegeleiding

Homebay neemt graag de leiding in het voortraject bij offertetrajecten en ontzorgen wij u tijdens de bouwwerkzaamheden met ons projectmanagement, communicatie met betrokken partijen en begeleiding bij oplevering.

Interieurontwerp

Homebay biedt deskundig advies bij het (her)inrichten of (re)stylen van uw pand. Wij maken een ontwerpplan op basis van uw wensen, inclusief een moodboard en twee tekeningen waarin alle aspecten aan bod komen, zoals verlichting, kleuren, meubelopstelling, wanddecoratie en accessoires.

Tuinontwerp

Om van een tuin een comfortabele en prettige plek te maken, kan Homebay u verder helpen met een tuinontwerp. Hiermee voorzien we een bestaande of nieuwe tuin van de elementen die u zoekt. Of het nu gaat om een tuin als rustgevende omgeving, of een tuin die de zintuigen prikkelt, u bepaalt.

Verkoop- of verhuurstyling

Homebay ontzorgt u bij het verkoop- of verhuur klaar maken van uw pand. Onze stylisten bekijken de ruimte objectief en passen de styling aan om de positieve aspecten van de ruimte te benadrukken. Zo zorgen we voor een positieve eerste indruk bij potentiële kopers of huurders, waardoor deze sneller gevonden kunnen worden.

Onze klanten aan het woord

Zeer gerenommeerd bedrijf, correcte afhandeling. Adequaat reageren op storingen. Klant vriendelijke goede service en after service.

H.B.J. Venema

Lisse

bg image bg image

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ontwerp en styling, of wat wij verder voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.