Het Homebay Team

Homebay heeft 25 jaar ervaring op het gebied van vastgoed management. Ons team van specialisten is breed inzetbaar. Voor bijvoorbeeld een verhuur opdracht, het beheer van een appartement of beleggingsobject, het verzorgen van een energielabel of het restylen van een huis voor de verkoop.

Eddy Krijger

Directeur

Eddy Krijger

Directeur

Met meer dan 35 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer in vastgoedmanagement heb ik Homebay vanaf de grond opgebouwd en laten bloeien. Mijn toewijding aan eenvoud en pragmatische oplossingen heeft klanten steeds weer aangetrokken. Ik ben gedreven om problemen op te lossen en put uit een diepgaande kennis van alle facetten van vastgoedbeheer. Kortom, ik ben een ervaren en resultaatgerichte professional die klaar staat om uw vastgoeduitdagingen aan te pakken.

Selda Khoy

Hoofd technische dienst / Management

Selda Khoy

Hoofd technische dienst / Management

Als bevlogen professional in technisch management en architectuur ben ik er trots op de functie van Manager en Hoofd Technische Dienst te bekleden. Mijn carrière kenmerkt zich door een diepgewortelde passie voor het leveren van hoogwaardige technische oplossingen en het succesvol leiden van teams.

Touria El Gharbouni

Office Manager

Touria El Gharbouni

Office Manager

Als officemanager bij Homebay ben ik verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van kantooractiviteiten en het ondersteunen van ons geweldige team! Met mijn enthousiasme zorg ik voor een positieve sfeer, waarin iedereen zich ondersteund voelt. Ik ben de schakel die ervoor zorgt dat zowel grote als kleine details perfect op hun plek vallen, waardoor het hele team kan schitteren.

Amanda Krijger

Verhuurmakelaar

Amanda Krijger

Verhuurmakelaar

Als meertalige makelaar leg ik de nadruk op effectieve communicatie, waardoor ik soepel kan schakelen met diverse klanten. Mijn streven naar transparantie vormt de kern van mijn dienstverlening, waarbij ik een open en eerlijke relatie nastreef tussen alle betrokken partijen. Mijn aanpak is gericht op helderheid en duidelijkheid, waardoor ik een betrouwbare partner ben in het vastgoedproces. Hiermee creëer ik een solide basis voor succesvolle transacties en tevreden klanten.

bg image bg image

Neem gerust even contact op, we helpen u graag.